Lounge concert 9 februari 2020

De Stable Roof Jazz Band beheerst diverse jazzstijlen

Voor het tweede loungeconcert in het nieuwe jaar heeft het Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH) de Stable Roof Jazz Band weten te strikken. Deze band behoort met zijn gevarieerde repertoire, waarin vele jazzstijlen zijn vertegenwoordigd, al jaren tot de top van de Nederlandse traditionele jazz-scene. 

Het concert vindt plaats op zondag 9 februari in ’t Heerenlogement, Franekerend 23, Harlingen. 

De aanvang is 14.30 uur. Toegang: €12,50, Friejamleden €7,50.  

De Stable Roof Jazz Band is opgericht in 1981 en kan dus bogen op bijna 40 jaar ervaring. De band treedt veel op in Nederland, maar is ook regelmatig te horen en te zien in Duitsland. Door de jaren heen heeft de band een eigen geluid ontwikkeld met een allround repertoire waarin vele jazzstijlen vertegenwoordigd zijn. Naast spetterend instrumentaal werk geeft zang de band een extra swingende dimensie. Dat komt mede door de fraaie arrangementen van cornettist Ton van Brussel.

Zo is er een mooi en afwisselend programma ontstaan met stukken van diverse grootheden uit de jazzhistorie. Het wordt voor de ware jazzliefhebber dan ook echt genieten op zondag 9 februari tijdens het concert in de sfeervolle zaal van ’t Heerenlogement in Harlingen.