Spring is coming Soon

The Roaring Twenties Experience op Festival Spring is coming soon

The Roaring Twenties Experience, het huisorkest van het Centrum Traditionele Jazz Harlingen, is op zondag 29 maart één van de hoofdacts op het muziekfestival Spring is coming soon. Het festival vindt plaats op Glinstra State in Burgum. De aanvang is 13.30 en het duur tot 20.30 uur. De toegang is gratis.

Naast het optreden van de The Roaring Twenties Experience zijn er optredens van onder andere Swingkoor,  Bigband De Wâldsang en nog vele andere bigbands, workshopgroepen en muziekgroepen. Het Harlinger orkest brengt tijdens het festival een half uur durend programma met jazzmuziek die is ontstaan aan het begin van de vorige eeuw, de ‘roaring twenties’. De organisatie van het festival is in handen van de Jazzclub Burgum. 

Voor meer informatie over het festival en het programma ga naar: www.jazzclubburgum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *