Concerten Roaring Twenties Experience afgeblazen

Vanwege de coronacrisis zijn de concerten van The Roaring Twenties Experience, het huisorkest van het Centrum Traditionele Jazz Harlingen, op zondag 22 maart in Bolsward en op zondag 29 maart in Burgum afgeblazen. 

Het in Bolsward geplande concert is verplaatst naar het najaar. Het concert van 29 maart maakte deel uit van het jazzfestivial Spring is coming soon. Die festival is helemaal geschrapt. 

Ook de repetities van het orkest gaan tot nader order niet door. Deze beslissing is genomen in het kader van de overheidsmaatregel dat kwetsbare, oudere mensen zo min mogelijk in groepen bij elkaar moeten komen. 

Voor zondag 19 april staat het slotconcert van dit seizoen gepland met optredens van The Roaring Twenties Experience en The Alluring Ajettes in ’t Heerenlogement in Harlingen. 

De door de regering afgekondigde beperkingen gelden vooralsnog tot 31 maart. Tot die tijd blijft het onzeker wat er verder gaat gebeuren en of na die datum geplande evenementen wel doorgang kunnen vinden. 

Wij houden u op de hoogte via facebook en de website van het CTJH: www.ctjh.nl