Nieuw programma seizoen 2021/2022 CTJH

Nu de vaccinatiegraad steeds hoger wordt en de strenge coronamaatregelen steeds verder worden afgeschaald heeft het bestuur van het CTJH de draad van het organiseren van jazzconcerten op zondagmiddag weer opgepakt. Uiteraard met een slag om de arm, omdat het nog onduidelijk is of en in welke mate het coronavirus of mutanten daarvan na de zomer nog een streep door de planning kunnen halen. Maar uitgaande van een positieve ontwikkeling heeft bestuur voor het seizoen 2021/2022 vooralsnog een een mooie serie van zeven jazzconcerten gepland. Het seizoen begint op 8 oktober met een optreden van de Blue Goose Revival Jazzclub (foto) en eindigt op 10 april met een spetterend slootconcert door Decadentia. Klik voor alle andere concerten en data op deze link: https://www.ctjh.nl/concerten/

Alle concerten is vinden plaats in Hotel-Restaurant ’t Heerenlogement, Franekereind 23, 8861 AA Harlingen. De aanvang is 14.30 uur. Meer info over de bands afzonderlijk volgt in aanloop naar de concerten op de website en via social media.

Geef een reactie