Concertprogramma

Met een concert van de SECOND LIFE JAZZ BAND sluiten we zondagmiddag 10 april  het voorzomerseizoen af. Na de zomer beginnen we op zondag 11 september met Salon & Dansorkest DECADENTIA. Een 12-man/vrouw ensemble dat de muziek uit deTwenties en Thirties professioneel voor het voetlicht brengt. Een geweldig orkest dat je je laat afvragen waarom je je zelf niet wat feestelijker hebt uitgedost!

Zondag 9 oktober ontvangen we de STABLE ROOF JAZZ BAND . Al tientallen jaren garant voor een loepzuivere weergave van de muziek van Beiderbecke, Henderson, Ellington en andere grootheden uit de classic jazz.

Zondag 13 november  Mogen we na een afwezigheid van enkele jaren weer genieten van het  gypsy jazzkwintet SWING DU NORD. Hotclubjazz, swing en czàrdas van de bovenste plank. Liefhebbers van Django Reinhardt en Stephane Grapelli mogen dit niet missen!

Zondag 11 december is het moment suprème voor de fans van close harmony singing. Dan treden THE ALLURING AJETTES op, drie zangeressen die zich hebben gespecialiseerd in het repertoire van de in de jaren ’20 en ’30  immens populaire Boswell Sisters uit New Orleans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *