10 april: De Second Life Jazz band sluit het concertseizoen van CTJH spetterend af.

Het Centrum Traditionele Jazz Harlingen had op 10 april voor de afronding van het loungeconcertseizoen  in ’t Heerenlogement geen betere keuze kunnen maken dan de Second Life Jazz Band. De goedgevulde zaal raakte vanaf het eerste nummer enthousiast en bleef dat gedurende het hele optreden bewijzen met applaus en bravo’s voor de muziek van deze geïnspireerde 6-mans formatie. Ondanks de beperkte mogelijkheid tot voorbereiding op dit concert stond hier een zeer ervaren, strak spelende jazzband met een herkenbaar repertoire, dat met veel speelplezier en vakmanschap  werd neergezet. Het publiek was daarbij onder de indruk van de virtuoos spelende invallende  klarinettist/saxofonist Dolf Robertus. Zowel in het samenspel als in het sublieme solowerk leverde Robertus een indrukwekkende bijdrage aan dit fantastische jazzconcert. De zaal gaf de band na afloop een zeer verdiende staande ovatie.

Na het zomerreces begint het nieuwe concertseizoen op zondag 11 september met een concert van het sublieme Salon & Dansorkest DECADENTIA. Zie voor verdere informatie op Facebook,  website www.ctjh.nl  en de maandelijkse Nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *