Nieuw concertseizoen

We beginnen ons nieuwe concertseizoen niet zoals gebruikelijk in september, maar op 9 oktober. Dit in verband met het in september niet beschikbaar zijn van Hotel Restaurant ’t Heerenlogement. Een vervangende, passende  locatie bleek in  stad Harlingen en directe omgeving niet  beschikbaar.

Een tweede uitzondering op de regel betreft -om dezelfde reden- het in januari 2023 afwijken van de vaste tweede zondag voor onze concerten. Het concert van Salon & Dansorkest Decadentia vindt plaats op de derde zondag, 15 januari.

Zie verder het ijzersterke en gevarieerde programma onder “Concerten”. Een muzikale reis door het interbellum, waarin New Orleans, Roaring Twenties, Swing, Close Harmony en Gypsy Jazz elkaar afwisselen. 

Het Centrum Traditionele Jazz in Harlingen werkt aan de samenwerking met andere initiatieven voor jazzminnend Fryslân. Zo zal dit najaar het al enkele jaren actieve jazzevent JAZZY KOUDUM i.s.m. met ons Centrum Traditionele Jazz worden georganiseerd.

Het programma in Koudum loopt van oktober t/m maart
Locatie: Mfc de Klink aanvang 20.00 uur

Zaterdag 8 oktober,
DIXIELAND CRACKERJACKS
New Orleans jazzrevival door binnen en buiten onze grenzen bekende professionals

Zaterdag 26 november
BERT BRANDSMA’s SWING, JAZZ & BLUES ORCHESTRA
De orkestleider speelde vele jaren in de roemruchte CHRIS BARBER JAZZBAND. Na diens overlijden besloot hij met een tienmans formatie de herinnering aan dat orkst levend te houden.

Zaterdag 28 januari,
THE ROARING TWENTIES EXPERIENCE
CTJH’s de bevlogen amateurmusici van CTJH’s eigen huisorkest presenteren het swingende jazzrepertoire uit de jaren ’20 en ’30.

Zaterdag 18 maart
BIGBAND QUE
Koudums eigen Big Band mag in dit programma uiteraard niet ontbreken. Orkestleider en saxofonist Tim de Vries voert zijn orkest naar orkestrale jazz op hoog niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *