Jazzy Koudum – Bogerman BigBand

Datum: 18 november 2023
Fout: reset de tijd.
Locatie: De Klink, Dominee L. Tinholtstraat 1 Koudum

Op zaterdag 18 november 2023 om 19:30 uur speelt de Bogerman Bigband voor U in De Klink in Koudum

“Samen leren spelen, goed naar elkaar luisteren, samen toewerken naar een belangrijke optreden. Dat is waar het bij csg Bogerman-muziek om draait. Muziek is een taal die iedereen spreekt, het raakt je. Muzikanten die de sterren van de hemel spelen laten daarmee ook iets van zichzelf zien. Spannend, maar oh zo mooi als het lukt om daarmee het publiek om ver te blazen!”

De Bogerman BigBand is een swingende groep muzikale leerlingen die onder leiding van Sjoerd Hiemstra bigbandmuziek speelt. Naast de vele lokale concerten gaat de BigBand ook af en toe op tournee in het buitenland. Zo is de groep al eens naar Denemarken, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen en Luxemburg geweest. Sjoerd Hiemstra is docent muziek aan de scholengemeenschap en muzikaal leider van de bigband. Bob Pruiksma is docent wiskunde en bassist in de bigband.

Aanvang in De Klink (Dominee L. Tinholtstraat 1 Koudum) is om 19:30. Kaarten te koop voor € 12,50 pp. Voor vrienden van CTJH € 10,00 pp. Scholieren en studenten € 7,50.

Klik hier voor het eventuele kaartjes bestellen op de site van Jazzy Koudum