Nieuwsbrief April 2024

Nieuwsbrief

Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH)

STORYVILLLE JASS band

De Storyville Jassband is een jazzband afkomstig uit Nederland, bekend om hun levendige optredens en traditionele jazzmuziekstijl  en draagt ​​bij aan de rijke jazzcultuur van de regio.  

Ze zijn gespecialiseerd in traditionele jazz en presenteren een repertoire dat verschillende subgenres binnen het jazzspectrum omvat. Het wordt een levendig en beweeglijk optreden, waarbij ze de essentie van klassieke jazzmuziek vastleggen en tegelijkertijd hun eigen unieke energie inbrengen. Via hun muziek draagt ​​de Storyville Jassband bij aan het behoud en de viering van traditionele jazz, waardoor het culturele landschap wordt verrijkt met hun passie en talent.

Michel Muller : Trompet/Zang/Leider, Eugène de Bruijn : Klarinet/Saxofoon/Zang, Vincent Roerdink : Trombone/Zang, Alex Milo : Contrabas, Stef Geurts : Slagwerk, Tom Stuip : banjo 

Het kan druk worden, want welke jazzliefhebber wil het optreden van het Kaiser Swing Quartet niet meemaken?  Als u kaarten bestelt via WeTicket  dan zullen wij voor u een stoel reserveren in het voorste deel van de zaal.

Aanvang concert 14.30 uur Zaal open 14.00 uur
Entree € 15,00 (Vrienden van het CTJH € 10,00; info bij ingang)

www.ctjh.nl / info@ctjh.nl / FB

De concerten van CTJH worden georganiseerd door vrijwilligers. Maar alles kost geld. De orkesten moeten betaald worden, de zaal kost geld en er zijn promotiekosten. Wilt u dit werk ondersteunen wordt dan Vriend van CTJH. Voor € 25,00 per jaar (paren betalen € 37,50) helpt u mee aan het behoud van traditionele jazzconcerten in Harlingen. Overigens: u krijgt dan € 5,00 korting op de normale toegangsprijs. Dus geen € 15,00 maar € 10,00 per kaartje. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar penningmeester@ctjh.nl