Nieuwsbrief Maart 2024

Nieuwsbrief

Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH)

Op veler verzoek een tweede concert van deze virtuoze vertolkers van de Gypsy Swing van Django Reinhardt en Stephane Grappelli.

Het Kaiser Swing Quartet is gespecialiseerd in zigeunerjazz en klassieke jazz uit de jaren dertig en veertig, die doet denken aan de stijl van Django Reinhardt . Onder leiding van Bert Smits op viool en mandoline brengen ze een levendige mix van muziek, vaak met daarin het repertoire van Django Reinhardt en Stephane Grappelli . Hun optredens bevatten een mix van zigeunerswing, Swing Manouche en hot club de France-stijlen. Het kwartet, bestaande uit een violist, twee gitaristen en een contrabas, zorgt voor een boeiende ervaring, waarbij af en toe traditionele zigeunermelodieën in hun repertoire worden opgenomen . Of het nu op festivals of intieme bijeenkomsten is, hun muziek weerspiegelt de essentie van het swingtijdperk en levert een levendig en gedenkwaardig optreden op.

Bert Smits : viool, Arjen Keijzer: sologitaar, Martien Peerdeman: slaggitaar, Robby Roël: contrabas.

Het kan druk worden, want welke jazzliefhebber wil het optreden van het Kaiser Swing Quartet niet meemaken?  Als u kaarten bestelt via WeTicket  dan zullen wij voor u een stoel reserveren in het voorste deel van de zaal.

Aanvang concert 14.30 uur Zaal open 14.00 uur
Entree € 15,00 (Vrienden van het CTJH € 10,00; info bij ingang)

www.ctjh.nl / info@ctjh.nl / FB

De concerten van CTJH worden georganiseerd door vrijwilligers. Maar alles kost geld. De orkesten moeten betaald worden, de zaal kost geld en er zijn promotiekosten. Wilt u dit werk ondersteunen wordt dan Vriend van CTJH. Voor € 25,00 per jaar (paren betalen € 37,50) helpt u mee aan het behoud van traditionele jazzconcerten in Harlingen. Overigens: u krijgt dan € 5,00 korting op de normale toegangsprijs. Dus geen € 15,00 maar € 10,00 per kaartje. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar penningmeester@ctjh.nl